Förskolepodden: Vi pratar förskola

"Vi pratar förskola" är en podcast om förskolan och vårt uppdrag som förskollärare. Vi diskuterar, reflekterar och träffar spännande gäster.
RSS Feed
Förskolepodden: Vi pratar förskola
March
February
January

March
February
January

All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Dec 3, 2017

Vi är kvar i Malmö och har träffat Maria-Pia Gottberg som utvecklat Friendy, ett konkret verktyg för att arbeta med känslor, empati och impulskontroll. Vi pratar om hur vi i förskolan kan arbeta med känslor. Hur visar vi våra egna känslor och hur kan vi hjälpa barnen att sätta ord på sina?

• over a year ago
    Rima Botros
    Bra material vi har börjat med det nu. Det är lite känsligt men argen har vi jobbat med nu så vi for se hur långt man kan gå
  • over a year ago
    Camilla
    Hej och tack för ” vi pratar förskola” ! Jag tänker på hur viktigt det också är att vi bemöter föräldrar som oroar sig över att deras barn är ledsna vid lämning och hjälper dem att skilja på ”att inte vilja vara på förskolan” och att inte vilja skiljas från sin mamma/pappa.
Adding comments is not available at this time.